Цигли креатон – Creaton – Плевен

Цигли креатон – Creaton – Плевен

www.BG-POKRIVI.COM – 0888 88 88 07

преставя на българския пазар S-класата на

ЦИГЛИТЕ  на немската фирма КРЕАТОН -CREATON

/ който разбира, знае за качеството на марката /

CREATON – Марката, която предлага разнообразна гама керемиди за красиви и елегантни покриви

CREATON – Марка за покриви с оригинален дизайн

За вас това може да се преведе като: Керамичните керемиди CREATON са марков продукт, който отговаря на всички изисквания и има всички предимсва, които се асоциират с това име.

С доказана гаранция за качеството на всеки един продукт, Вие лесно може да намерите пълно удовлетворение във тази марка. В историята на успеха на марката стои 125 годишна корпоративна история, абсолютна компетентност по отношение на всичко свързано с керамичните керемиди, богата know-how дейност и най- вече философията за изграждане на креативен покривен дизайн.

Ето как можете да проектирате открояващ се творчески покрив

Украшения за било от CREATON.

През 1850 г., при фермерите започват да слагат на покривите различни украшения с облик на митични създания.или различни видове животни, като най честоо това са орли и петли. Произходът на този обичай датира от древността.
Петелът например се смята, че носи добър късмет и е покровител на къщата.Той е смятан за силен символ който пзи къщата къща и фермата от пожари.Също така се смята за символ на плодородието,нов някои региони не позволяват неговото монтиране на покрива, докато не се роди първороден син.
CREATON Ви дава възможност да украсите вашия покрив по собствено желание. Колекцият от керамичните украси за покриви Ви дава свобода да изберете най- подходящият символ за Вашият дом, който ще придаде характер на покрива.

Качество и грижа за природата

Високото качество на продуктите
Ние използваме само суровини, които са в съответствие с „принципа на естествената чистота“. Продуктите, които произвеждаме за нашите клиенти са в съответствие със стандартите за опазване на околната среда и нямат производствени дефекти. Прецизността на производство доказва техните качества, здравина и дълготрайност.
Ексклузивна употреба на естествени суровини
Керамичните керемиди са произведени в съответствие с принципа на естествената чистота. В състава си иматсамо глина и вода, без никакви добавки, кото води до създаването на истински натурален продукт.

Цветове/ производство

CREATON използва само естествени „суровини“ – пръст, вода, въздух и огън – за производството на керамичните покривни керемиди

Пакетирането

CREATON намери начин да се справи с неразградимите опъковачните материали, които замърсяват околната среда

Фирмена философия и ценности

История за качеството на керамичните изделия на компанията

CREATON eкомпанияс дългогодишни традиции, която е изградила своята репутация на лидер в производството на качествени продукти за покривни конструкции иедин от най-големите производители на пресовани плочи в Европа. CREATON може да се похвали със : Стабилни пазарни позиции, сериозна подкрепа от страна на своите клиенти и партньори, благодарение на постоянните иновации и умението да създава стилен и оригинален дизайн за всеки покрив. Освен това, CREATON навлиза все по- активно и прогресиращо на пазара чрез оптимално разпределение на дистрибуторските си мрежи и качествените продукти.

Стремеж към най- доброто качество

Всеки един служител от всеки един отдел на компанията вярва в марката и ценностите на CREATON, което доказва доверието ни в една обща идея.

TITANIA
MAGNUM
MIKADO
OPTIMA
MELODIE
RAPIDO
ROMANO
MAXIMA
HERZZIEGEL
AMBIENTE

 

 

Позвънете ни