Цигли Брамак – Bramac – Плевен

Цигли Брамак – Bramac – Плевен

BRAMAC

Цигли – Модели – Цени

направете запитване

на тел;

Техно ком (до новото кръговото) – Плевен – 0888/330 166

Техно ком – Д.Митрополия – 0897/80 25 53

Толиво (до екомебел) – Плевен – 0878/ 98 57 54

Регистрирай своята покупка и се възползвайте от нашия подарък – застраховка на покрива, при това не за една, а за цели 15 години.

Стойността на застраховката е на база нето фактурна стойност на закупените материали за юридически лица, и бруто фактурна стойност на закупените материали от физически лица.

Застраховката важи само за ОРИГИНАЛНА ПОКРИВНА СИСТЕМА БРАМАК, т.е. керемиди и елементи от покривната система. Минималната стойност на покупката трябва да бъде не по-малко от 1500 лв. с ДДС, а задължителните елементи от системата са елементите за сух монтаж на било и Брамак фолио. Ограничение за модел керемиди няма.

Застраховката се издава срещу представяне на копие от фактурата за закупените материали, точен адрес на обект и координати за контакт с инвеститора или собственика, както и след монтаж на покривната система.

Съгласно Общите условия на застрахователя, той има право да осъществява проверки на обектите за използваните на покрива материали. В случай на некоректност, застраховката няма да бъде валидна.

Модели керемиди

Керемида Атика Антик

Средиземноморската форма на тази керемида придава традиционна визия и естествен чар на покрива. Керемида Атика е подходяща както за изграждане на нови така и за ремонт на съществуващи покриви.

Керемида Атика

Стъпка към перфектния дом

Високопрофилна керемида – АТИКА ПРОТЕКТОР

Атика Протектор – Единственият и уникален високопрофилен модел керемиди с тройно покритие BRAMAC PROTECTOR ® на българския пазар.
Запазената средиземноморска форма, гладка повърхност, традиционният цвят – всичко това придава неповторима сила на нейното излъчване. Естественият чар на покрива постигнат с АТИКА повишава естетичната стойност на цялата къща. Освен за изграждане на нови сгради, АТИКА е добро и изгодно решение и при ремонт на съществуващи постройки. Паметници на културата и исторически обекти вече могат да се реставрират и адаптират съобразно изискванията за постигане на максимална автентичност. Керемидите АТИКА съчетават в себе си:

Традицията, произведена с технология от XXIв.
Нов дизайн с още повече индивидуалност
Брамак качество с 30 години писмена гаранция
Визуална атрактивност за всеки, който иска да се отличава.

Брамак Дунав Про

Предимството на елегантната линия

ДУНАВ ПРО – новият модел керемида Брамак

Ø нова форма за българския пазар
Ø живописна линия за Вашия покрив
Ø елегантен завършек за всеки дом
Ø всички необходими покривни аксесоари и принадлежности, съобразени с модела
Ø двойната повърхност BRAMAC PRO ®, осигуряваща по-еднорордна повърхност, по-добра защита от климатични условия и по-дълготрайна защита на цвета.

Брамак Класик

Естетика и функционалност

Стилният Модел КЛАСИК ПРО е най-предпочитаният модел керемида в България. Повърхността BRAMAC PRO ®, осигурява по-еднородна повърхност, по-дълготрайна защита на цвета, по-добра защита от климатични условия. Друго основно предимство на керемидите КЛАСИК ПРО е тяхната универсална приложимост както за ново строителство, така и за саниране на сгради.

Брамак Класик Протектор

Естетична революционна иновация от Брамак

Стилният Модел КЛАСИК ПРОТЕКТОР е най-новият модел керемиди на българския пазар. С уникалните си качества BRAMAC PROTECTOR ® Ви защитава от повече неща, отколкото можете да видите.

Брамак Натура Плюс

Естетика и функционалност

Керемида с точно фалцово пасване, гладка повърхност и ествествен природен цвят, заоблени ръбове и дорба защита от атмосферните и климатични условия.

 

Позвънете ни