Покривни и стенни сандвич – панели на Метекно – Плевен

Покривни и стенни сандвич – панели на Метекно – Плевен

* Изолационните сандвич-панели на Метекно са високо усъвършенствани строителни продукти,

произведени от профилирани, поцинковани и с предпазно полиестерно покритие стоманени листове , съчетани с изолационна сърцевина.

* С широка гама от различни цветове, произведени с дължина по размер на клиента в нашите заводи и доставяни „готви за монтаж”, нашите модерни строителни продукти заемат основен дял в икономически изгодните, независещи от метеорологичните условия, бързи и модулни строителни процеси.

* В допълнение към изключително високите термоизолационни качества на полиуретановата сърцевина, панелите създават цялостна стабилна структура благодарение на техните „композитни” качества и по този начин постигат многодобри статични стойности.

* Панелите с минералноватна сърцевина имат отлична класификация на огнеустойчивост и много добри звукоизолационни стойности.

* Нашите строителни продукти задоволяват, в зависимост от вида на изолационния материал и дебелината на изолацията, огромно разнообразие от технически нужди по икономически изгоден и качествен начин.


* Над 40 години опит в тази област и годишни продажби от над 20 милиона кв.м. ни дават увереността, че притежаваме правилната концепция за Вашите специфични нужди. Основните ни компетенции са

– Термична изолация

– Огнеустойчивост

– Звукоизолация

– Проекти за строителството

* Нашето дружество се е концентрирало в предоставяне на всички възможни услуги на нашите клиенти.
* Ние предлагаме каталози с нашите продукти, правим посещения на място от наш представител, детайлно планиране, изпълняване на поръчката в удобен за вас срок, организиране на транспорт до обекта.

* Винаги сме готови да отговорим на вашите нужди. Свържете се с нас, като ни дадете предварително цялата налична информация, а нашите специалисти ще извършат задълбоченна подготовка.

КОНТАКТИ

доставка и монтаж

на 5 и 6 инчови

американски безшевни улуци

повече инфо

на посочените телфони

0988 355 755

0878 688 699

www.bg-uluci.com

улуци предимно за промишлеността – заводи, земеделски халета, хотели, халета с сандвич панели, ЛТ – ламарина, предлагаме уникални метални външни скоби за закрепване към панели, лт- ламарина и др.

Позвънете ни